Lahjakortti

ANNA LAHJAKSI ELÄMYS!

Lahjakortilla muistat syntymäpäiväsankaria, hääparia, puolisoasi tai muita läheisiäsi. Viikonloppuaamiainen kahdelle, illalliset viineineen, yöpyminen – mitä vain toivotkaan – onnistuvat sujuvasti. Valittavanasi on palveluita kaikkiin Yöpuu Yhtiön toimipaikkoihin: Hotelli Yöpuuhun, Ravintola Pöllöwaariin, Hotelli Versoon ja Verso Baariin.

Voit tilata joko valmiita vaihtoehtoja tai päättää itse summan. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ostopäivämäärästä.

Kortit maksetaan verkkopankissa ja lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin pdf-tiedostoina.

Sisältää yöpymisen hotelli Versossa, suomalaisen aamiaisen ja mahtavat hotellin avainkorttia näyttämällä saatavat ostoedut valikoiduilta kumppaneiltamme.

2 HH HOTELLI VERSOSSA
129,00 € / yö



Hinta yht

Yhden yön yöpyminen 2 HH yksilöllisessä huoneessa sisältäen lasilliset viiniä tervetuliaisjuomana sekä upean aamiaisen ja tunnin mittaisen etukäteen varattavan yksityisen saunavuoron

YÖPYMINEN 2 HH YÖPUUSSA
145,00 € / yö



Hinta yht

Kolmen ruokalajin menu ravintola Pöllöwaarissa. Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

Kolmen ruokalajin menu
60,00 € / hlö





Hinta yht

Ravintola Pöllöwaarissa nautit suomalaisista raaka-aineista valmistetun menun ja sommelierin valitsemat ruokalajikohtaiset viinit. Teethän pöytävarauksen ennakkoon.

3 Ruokalajin menu viineillä
90,00 € / hlö





Hinta yht

Kuuden ruokalajin menukokonaisuus Pöllöwaari-menu ravintola Pöllöwaarissa. Varaathan pöydän ennakkoon ja ilmoita mahdolliset allergiat hyvissä ajoin.

Pöllöwaari- menu (6rkl)
79,00 € /hlö





Hinta yht

Sisältää kuuden ruokalajin Pöllöwaari-menun ravintola Pöllöwaarissa sommelierin valitsemilla ruokalajikohtaisilla viineillä. Varaathan pöydän ennakkoon ja ilmoitat mahdolliset allergiat hyvissä ajoin.

Pöllöwaari-menu (6 rkl) viineillä
136,00 € / hlö





Hinta yht

Herkullinen aamiainen Boutique Hotelli Yöpuussa. Aamiainen tarjolla arkisin klo 6.30 - 10.00. Lauantaisin klo 7.30 - 11.00 ja sunnuntaisin klo 8.00 - 12.00. Viikonloppuisin hintaan sis. kuohuviini.

Aamiainen Hotelli Yöpuussa
28,00 € / hlö





Hinta yht

Verson suomalainen aamiainen tarjoillaan hotellin toisen kerroksen Silmu-ravintolassa arkisin klo 6.30 - 10.00, lauantaisin klo 7.30 - 11.30 ja sunnuntaisin klo 8.00 - 12.00.

Aamiainen HOTELLI Versossa
21,00 € / hlö





Hinta yht

Huomioithan, että lahjakortissa määritelty summa käytetään yhdellä kertaa eikä sitä voi jakaa useampaan osaan.

Avoin lahjakortti
(min 20€)



Hinta yht

Verso Baarin lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-14. Valittavanasi on kaksi herkullista päivittäin vaihtuvaa vaihtoehtoa, runsas keitto tai salaatti. Lounas sisältää veden, leipäbuffetin ja kahvin tai teen.

Verso Baarin lounas
9,50 € /hlö





Hinta yht

Rentoudu tunnin yksityisellä saunavuorolla ja Yöpuun laadukkaalla aamiaisella. Ma-Pe sauna-aika klo 8-9 ja aamiainen tarjolla klo 10 saakka. Lauantaisin klo 8-9 tai 9-10 ja aamiainen tarjolla klo 11 saakka. Varaukset 014 333 900 tai info@hotelliyopuu.fi

Yöpuun aamusauna & aamiainen
65,00 € /hlö





Hinta yht

Koe Kesä Kotimaassa! Sisältää yöpymisen hotelli Versossa, suomalaisen aamiaisen, sekä 3 Ruokalajin illallisen kahdelle Ravintola Pöllöwaarissa. Majoitus- ja pöytävaraukset 014 333 999 tai info@hotelliverso.fi 

Staycation - Miniloma kotimaassa
220,00 € / 2 hlö



Hinta yht

Tilaajan tiedot

* -merkityt pakollisia






Lahjakorttikauppa

Siirry maksamaan Tyhjennä

Tilausta käsitellään