GOOD FRANCE- MENU PÖLLÖWAARISSA 14.4. - 18.4.2020
Kuudennen kerran järjestettävä ranskalaista ruokaa ylistävä maailmanlaajuinen tapahtuma on taas tulossa huhtikuussa, heti pääsiäsen jälkeen. Olemme tänä vuonna mukana jo neljättä kertaa .
Kauden menussamme pääset nauttimaan huippukokkiemme loihtimista herkuista tiistaista lauantaihin. Ranskalaiset juustot kruunaavat illallisnautinnon. Menun kanssa on mahdollista myös valita upeista ranskalaisista viineistä koostettu viinipaketti.
Menu 69,00 I juustot 6,00 I Viinit 44,00
Rilletteä ja briossia, pikkelöity punasipuli, versoja
Rillette with brioche, pickled red onion, sprouts
Haudutettua kuhaa ja sahrami-valkoviinikastiketta, fenkoli, lehtipersilja
Poached pikeperch with saffron beurre blanc, fennel, parsley
Viiriäistä ja lintuliemellä maustettua sienikastiketta, parsa, pinaatti, porkkana
Quail with champignon sauce, asparagus, spinach, carrot
Ranskalaisia juustoja, viikunahilloketta ja talon siemennäkkileipää
Selection of French cheeses
Päärynä-sauternessorbettia ja haudutettua päärynää, tuorejuusto
Pear sorbet flavoured with Sauternes, poached pear, cream cheese
Varaa pöytä kotisivuiltamme tai info@hotelliyopuu.fi tai nrosta 014 333 900.