GOOD FRANCE- MENU PÖLLÖWAARISSA 21.3. - 23.3.2019

Nyt jo viidettä kertaa järjestettävä ranskalaista ruokaa ylistävä maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa olemme tänä vuonna jo kolmatta kertaa mukana.

Yhden illan sijaan pääset nauttimaan huippukokkiemme loihtimista herkuista torstaista lauantaihin. Menun kanssa on mahdollista myös valita upeista ranskalaisista viineistä koostettu viinipaketti.

 

Kolmen päivän ajan ranskalaisia herkkuja ja viinejä kauden menussa pienellä provencelaisella twistillä.

Härkätartar, keltuaista, friteerattua kaprista ja versoja

Hummerikeittoa ja kampasimpukkaa


Paahdettua ankanrintaa ja yön yli haudutettua koipea, puy -linssejä, kaalia ja punaviinikastiketta

Ranskalaisia juustoja, viikunahilloa ja talon näkkileipää


Sitruunapiirakkaa, kermavaahtoa ja paahdettua valkosuklaata

 

Menu 69 I Juustot 6 I Viinit 42 I Juustoviini 7

Varaa pöytä kotisivuiltamme tai info@hotelliyopuu.fi tai nrosta 014 333 900

 

goodfrance

Viinintekijäillallinen Pöllöwaarissa 22.5. klo 18

Saksan Pfalzista saapuu Franz Wehrheim Pöllöwaariin. Sovitamme parsaherkut tilan huippuviineihin upealla illallisella.

Lue lisää