Taste of Game – tarjolla erikoismenu ja ohjelmallinen illallinen!

Herkullinen menu on tarjolla koko viikonlopun ravintolan aukioloaikoina perjantaina 16.2. klo 16 alkaen ja lauantaina klo 13 alkaen.

Taste of Game -menu

Hiillostettua siikaa, mätiä, fenkolia ja piimäkastiketta

***

Paahdettua merihanhenrintaa, palsternakkaa, lehtipersiljaa ja sipuli-lintuliemi

***

Peuraa kahdella tapaa, juuriselleriä, hopeasipulia ja tummaa puolukkakastiketta

***

Tyrnijäädykettä, kaurakeksiä, porkkanaa ja lämmintä kinuskia


Menu 69 € I Suositusjuomat menulle 45 €


Ohjelmallinen illallinen

Perjantaina 16.2. klo 18 illallisella on mukana myös liuta vierailijoita. Tapahtuma järjestetään yhdessä Suomen Metsästäjäliiton Keski-Suomen piirin kanssa.

Illallisella on alan huippuosaajia vierailemassa ja kertomassa omasta erikoisosaamisestaan:
Jani Nuijanmaa, Suomen Metsästäjäliiton Keski-Suomen pj,
Juha Manninen, paikallinen kalastaja-metsästäjä,
sekä palkitut Ägräs Distillery Tap Room ja Fiskarsin Panimo!

Varaa paikkasi perjantain tapahtumaan puhelimitse 014 333 900 tai sähköpostitse info@hotelliyopuu.fi

Mukaan mahtuu vain 34 ensimmäistä, paikkoja jäljellä rajoitetusti!

Lämpimästi tervetuloa!

TasteofGame-FullHD

Keittiömestarimme Sami Sorvoja

Keittiömestarin asemaan kesällä siirtynyt Sami Sorvoja esittäytyy

Lue lisää

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon valmistunut kokous- ja juhlatila Kerkkä tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin pieniin ja suurempiinkin kokoustarpeisiin.

Lue lisää

Mysteeri-illallinen Pöllöwaarissa

3 tuntia – 3 ruokalajia, 8 hahmoa ja 1 mysteeri.

Lue lisää

Työntekijämme Eveliina Paananen

Tutustu Pöllöwaarin Eveliinaan, joka valmistautuu Vuoden Tarjoilija -kilpailuun

Lue lisää