Kesän kypsyttämistä raaka-aineista luovia ja maistuvia makuyhdistelmiä.

Keittiömestarimme Sami Sorvoja on suunnitellut uudelle 5.8. vaihtuvalle listalle roppakaupalla sesongin raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Luottosienestäjämme poimimat sienet, keskisuomalainen lakka, lähivesien kala ja sesongin lintu kyyhky löytyvät loppukesän listaltamme.

Tutustu ruokalistaamme ja varaa pöytä loppukesän maistuvimmalle illalliselle! Menut ovat kauden menua lukuun ottamatta voimassa 5.8 - 28.9.  Kauden menu noudattaa sesonkien vaihtelua ja vaihtuu tiuhempaan.

Jouluinen Hohde-hotellipaketti varattavissa 21.11. - 19.12.2019

Tunnelmoi jouluisella, herkullisella Hohde-hotellipaketilla Yöpuussa, Jyväskylän sydämessä

Lue lisää

Loka-marraskuussa Pöllöwaarissa nautitaan syvistä mauista

Sesongin silakan, hirven, kurpitsan löydät uudesta kauden menustamme.

Lue lisää

Loppuvuoden aukioloajat Yöpuu-Pöllöwaarissa

Joulun aika ja vuoden vaihteen remontit tuovat poikkeuksia aukioloaikoihimme

Lue lisää