Huoneet

Tervetuloa Jyväskylän kotiisi

Yöpuussa vietät hotelliyön, jollaista et löydä muualta. Jokainen 26 huoneestamme on uniikki ja erilainen. Hotellissamme on kaksi sviittiä, 13 kahden hengen huonetta ja 11 yhden hengen huonetta. Huonehintaan sisältyy herkullinen sesongin raaka-aineita hyödyntävä buffetaamiainen, tervetulojuoma viihtyisässä viinibaarissamme ja wi-fi. Varatessasi huoneen suoraan kotisivuiltamme, puhelimitse tai sähköpostilla tarjoamme lisäksi yksityisen etukäteen varattavan tunnin saunavuoron. Tutustu hotellipaketteihin!

Yhden hengen huoneet


202 PIKKU KUSTAVI

Kustavilaistyylinen yhden hengen standard-huone on sisustettu raikkain sinivalkoisin sävyin. Huoneesta on näkymät rauhalliselle Kansakoulukadulle päin. Huonevarustukseen kuuluu 120 cm leveä vuode, televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

206 PIKKU-AALTO

Aallon hengessä ja Aallon klassikkohuonekaluilla sisustettu yhden hengen standard-huone on sisustettu raikkain sävyin. Vaalea puu, hennon vihreä, ripaus tiilenpunaista ja keltaista saavat mielen rauhoittumaan. Ikkuna on sisäpihalle päin. Huonevarustukseen kuuluu 140 cm leveä vuode, televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

207 SUOMI-FILMI

Omalla pienellä parvekkeella varustettu, 50-luvun tyyliin sisustettu Suomi-filmi-huone. Mustavalkoisessa huoneessa on vanhan ajan tunnelmaa. Sisäpihalle päin antavassa huoneessa on 120 cm leveä sänky, minibaari, televisio, hiustenkuivain ja puhelin.

302 MERI

Merihenkinen yhden hengen huone, josta on näkymät rauhalliselle Kansakoulukadulle. Huoneessa on 120 cm leveä vuode, ilmastointi, televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

308 MANSIKKAPAIKKA

Pieni, mutta suloinen Mansikkapaikkahuone on yhden hengen huone, jossa on näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Huoneesta on käynti parvekkeelle. Huoneessa on 90cm leveä vuode, ilmastointi, minibaari, televisio, hiustenkuivain ja puhelin.

Yhden hengen superior-huoneet


301 JUGEND

Lämminhenkinen ja kodikas Jugend-huone on sisustettu talon aikakauden tyyliä kunnioittaen antiikkihuonekaluilla. Rauhalliselle Kansakoulukadulle päin antavassa huoneessa on 140 cm leveä vuode, televisio, minibaari, ilmastointi, silitysvälineet, vedenkeitin sekä kylpytakki ja tossut. Huone soveltuu myös kahdelle hengelle.

306 ENGLANTILAINEN

Englantilaisessa huoneessa on seesteistä ja rauhaisaa. Tyylikäs huone sijoittuu rauhallisen sisäpihan puolelle. Huoneessa on 140 cm leveä vuode, televisio, ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, silitysvälineet ja kylpytakki sekä tossut. Huone soveltuu myös kahdelle.

310 MINUN AFRIKKANI

Minun Afrikkani on persoonallinen ja ainutlaatuinen hotellihuone. Huoneen sisustusta elävöittävät aidot afrikkalaiset matkamuistot. Huoneessa on ikkunat kahteen suuntaan rauhalliselle sisäpihalle päin. Huoneessa on 140 cm leveä vuode, televisio, ilmastointi, minibaari, vedenkeitin, silitysvälineet ja kylpytakki sekä tossut. Huone soveltuu myös kahdelle.

Kahden hengen huoneet


204 HEMINGWAY

Tummin, safarimaisin sävyin sisustettu kahden hengen huone, jossa mahdollisuus saada sängyt yhteen tai erikseen. Huoneessa on televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

205 KUSTAVILAINEN

Kustavilainen kahden hengen huone on tilava, valkoisin puuhuonekaluin sisustettu valkosinisävytteinen valoisa huone. Sängyt saa joko yhteen tai erilleen. Huoneessa on televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

209 MARIMEKKO

Rauhallinen, harmaamustavalkoinen, Marimekon kankailla sisustettu kahden hengen huone, jossa on ikkunat sisäpihalle päin. Sängyt saa tarvittessa erikseen tai yhteen. Huoneessa on televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

210 HAITI

Romanttisessa, Frida Kahlo -aiheisin tauluin sisustetussa huoneessa on tarvittaessa erilleen saatavat sängyt. Sisäpihan puolelle sijoittuvassa huoneessa on televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

211 AALTO

Aalto on tyylikäs kahden hengen huone, jonka sängyt saa myös erilleen. Arkkitehti Aallon suunnittelemat modernit huonekalut luovat viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden vaativammankin matkaajan makuun tässä rauhallisen Kansakoulukadun varrella sijaitsevassa huoneessa. Huoneessa on televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

213 AURINKOPAIKKA

Aurinkoa täynnä oleva, tehokkaan kokoinen ja valoisa kahden hengen huone Kansakoulukadun puolella. Huoneessa on 160 cm leveä parisänky, televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain.

304 UUSI VERSO

Skandinaavis-japanilainen huone. Massiivikoivusta valmistetut kalusteet, seinien savunsininen väri ja upeat valaisimet ihastuttavat. Uusi verso henkilöityy vahvasti suunnittelijoihinsa. Muun muassa nojatuoli ja työpöydän tuoli ovat kalustemuotoilija Antti Tuomen suunnittelemia uniikkikappaleita. Seinällä olevat valokuvat ovat Tero Ahosen taidetta. Ahosen kädenjälki näkyy ja kuuluu myös huoneen musikkivalinnoissa. Huonevarustukseen kuuluu ilmastointi, 160 cm leveä vuode (saa erilleen), minibar, Tivoli-Audio-radio/cd-soitin, televisio, hiustenkuivain, puhelin ja silitysvälineet.

313 SLAAVILAINEN

Pieni kahden hengen standard-huone, jossa on parisänky. Huoneesta on näkymät Puistokoululle. Huonevarustukseen kuuluu ilmastointi, minibaari, hiustenkuivain, televisio ja puhelin.

Kahden hengen Superior-huoneet


305 MANNERHEIM

Mannerheim-huoneessa on arvokkuutta. Ihastuttava katossänky, oma kylpyamme ja hyvä varustetaso takaavat viihtyvyyden. Huone soveltuu hyvin hääpareille, miksei myös neljän hengen perheellekin. Huoneessa on levitettävät nojatuolit, ilmastointi, televisio, minibaari, vedenkeitin, silitysvälineet ja kylpytakit sekä tossut.

309 Glamour- huone

Rauhallinen kahden hengen superior-varusteltu huone hotellin sisäpihalle päin. Huoneessa on tarvittaessa erilleen saatavat vuoteet, ilmastointi, televisio, minibaari, hiustenkuivain ja puhelin.

311 SININEN

Persoonallinen, sinivalkosävytteinen kahden hengen huone, jossa on tuhannen ja yhden yön tunnelmaa. Huoneessa on oma kylpyamme, ilmastointi, minibaari, televisio, hiustenkuivain ja puhelin. Lisämukavuutta tuovat vedenkeitiin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut.

312 VIWI LÖNN

Naisarkkitehti Viwi Lönnin mukaan nimetty kaunis, pehmein sävyin sisustettu kahden hengen superior-huone, jonka sängyt saa myös erilleen. Huoneessa on ilmastointi, televisio, minibaari, puhelin ja hiustenkuivain. Lisämukavuutta tuovat vedenkeitiin, silitysvälineet, kylpytakit ja tossut.

Suitet


203 SUITE

Saunallinen, vaaleansinisen ja kullan sävyin sisustettu kaunis kulmahuone. Huoneessa on makuualkovi, oleskelutila, minibaari, televisio, vedenkeitin, silitysvälineet ja kylpytakit sekä tossut.

303 SUITE

Tyylikkäässä, ruskeasävytteisessä sviitissä on makuualkovi, oleskelutila ja tilava kylpyhuone, jossa on kahden hengen kylpyamme. Huoneessa on parisänky, ilmastointi, televisio, minibaari, vedenkeitin, silitysvälineet sekä kylpytakit ja tossut.

Palvelut


Sauna

"Rentoudu kiireettä löylyissä. Sauna on varattuna vain Sinulle."

Hotellin pohjakerroksessa sijaitsevat viihtyisät saunatilamme: iso sauna on noin 10 henkilölle ja pieni sauna 2-4 henkilölle. Hotellin vieraille tarjoamme maksutta tunnin mittaisen, yksityisen saunavuoron mikäli varaat huoneen suoraan kotisivuiltamme, puhelimitse tai sähköpostilla. Saunavuoroja voidaan varata arkisin klo 7.00 alkaen ja viikonloppuisin alkaen klo 8. Viimeinen vuoro päättyy klo 23.00.

Katso video uusituista saunatiloistamme

YRITYKSET
Voit varata saunan myös yrityksellesi, vaikka et meillä majoittuisikaan. Saunan perusmaksu on 150 € ja lisäksi veloitamme 10 € / hlö. Sauna-aika on ryhmille 2 h. Saunassa on pehmeät pyyhkeet, laudeliinat ja laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Voit tilata saunalle myös pientä naposteltavaa. Huomioithan, että saunamme on anniskelualuetta. Sauna on mitoitettu maksimissaan kymmenelle henkilölle.

 

PYSÄKÖINTI

Hotellilla on maksuttomia parkkipaikkoja takapihalla sekä pysäköintihallissa. Pysäköintiin oikeuttavan luvan saat hotellimme vastaanotosta. Kansakoulukadun varrella on myös maksullisia pysäköintipaikkoja. Lähimmät pysäköintitalot ovat P-Kolmikulma ja P-Tori. Molemmat sijaitsevat n. 300 m hotellista.

NAVIGOINTIOSOITE

Kansakoulukatu 2

INTERNET

Käytössäsi on ilmainen wi-fi. Salasanan saat vastaanotosta.

LEMMIKIT

Hotelliin voi tuoda lemmikin mukana hintaan 20€/yö. Lemmikkihuoneita on rajoitetusti.

Edut


JYVÄSKYLÄN SINFONIAN KAUSIKORTTI

Hotellillamme on kaksi kausikorttia Jyväskylän Sinfonian konsertteihin. Konserttiaikataulusta saat lisätietoa http://www.jyvaskylasinfonia.fi/konsertit. Korttimme oikeuttavat kaikkiin kausilippukonsertteihin

KUNTOKESKUS POSITIVESSA

Kuntoilu onnistuu mainiosti Jyväskylän kodissasi. Yhteistyökumppanimme Kuntokeskus Positive tarjoaa kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluita hotellin asiakkaille 9€/käynti/henkilö. Magneettikortilla pääsette kuntosalille joka päivä klo 6–21. Kortin saat vastaanotosta.

JYVÄSKYLÄN KEKÄLE

Keskusta - Asemakatu 10. Valikoimassa vaatteet, kengät, asusteet. –5 %:n alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista hotellipassia näyttämällä.

SISUSTUS ILO

Designhuonekalut ja sisustustavarat –10 % alennuksella myymälävalikoiman normaalihintaisista tuotteista hotellipassia näyttämällä.

LIIVI- JA SUKKAPISTE

Keskusta - Väinönkatu 32. Naisten aluspukeutuminen. – 10 % alennus myymälävalikoiman normaalihintaisista tuotteista hotellipassia näyttämällä.

GOLDEN DAY SPA

Keskusta - Yliopistonkatu 42. Hemmottelevat kausittain vaihtuvat edut asiakkaillemme aivan hotellin naapurista.

ESPRIT FORUM

Valikoimassa naisten muotia. –10 %:n alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista hotellipassia näyttämällä.

Halonen

 

Keskusta – Kauppakatu 32 Valikoimassa vaatteet, kengät, asusteet niin miehille, naisille kuin lapsille.-avainkortilla -10% normaalihintaisista tuotteista

 

JYP-PELIT

Hotellillamme on kausikortteja JYP:n SM-liigaotteluiden istumakatsomoon. Voit varata kortin vastaanotostomme ja noutaa kortin hotelli Versosta

Varausehdot


SAAPUMINEN JA HUONEEN VASTAANOTTAMINEN

Huone on käytettävissä tulopäivänä kello 15.00 alkaen. Huonetta pidetään varattuna kello 18.00 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18.00 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

POISTUMINEN JA HUONEEN LUOVUTUS

Huoneen luovutus on lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä. Varaustilanteen salliessa huoneenluovutus voidaan sopia myöhäisemmäksi. Varmista tilanne saapuessasi hotelliin.

VASTAANOTTO PALVELEE

Ma-pe klo 6.30-23.00
La 8.00-23.00
Su 8.00-22.00.

Muina aikoina sopimuksen mukaan. Hotellissamme ei ole yöpäivystystä.

PERUUTUKSET

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivää edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. Mikäli huonetta ei ole peruttu edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta. Internetin kautta tehdyt huonevaraukset tulee perua 48 tuntia ennen saapumista. Ryhmävaraus voidaan perua kuluitta kuukautta ennen tulopäivää, nimilista majoittuvista viikkoa ennen.

MAKSAMINEN

Hotellihuoneen voi maksaa käteisellä, pankkikortilla ja luottokortilla. Maksukortti tulee esittää hotelliin saavuttaessa. Laskutukseen menevistä laskuista tulee sopia etukäteen myyntipalvelun kanssa. Laskutuslisä on 9€.

VARAUSVAHVISTUS

Asiakas on velvollinen tarkistamaan varausvahvistuksen tiedot ja tarvittaessa peruuttamaan varauksen. Epäselvissä tapauksissa ole hyvä ja ota yhteys hotellin myyntipalveluun p.(014-333900). Varausvahvistus on hyvä ottaa mukaan.