HOTELLI YÖPUU - SE PARAS HOTELLI JYVÄSKYLÄSSÄ

Boutique Hotelli Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. Hotelli Yöpuu on vieraillemme kotoisa kulttuurikokemus yksilöllisillä huoneilla ja huomioivalla palvelulla. Laadukas aamiainen, Ravintola Pöllöwaarin makumatkat ja persoonallinen viinibaarimme täydentävät hotelliyöpymisen rentouttavaksi ja nautinnolliseksi kokonaisuudeksi.

Tervetuloa vieraaksemme kokemaan uniikki hotelliyö ja paras hotelliaamiainen.

    Edut sinulle, kun varaat suoraan

  • Etukäteen varattava yksityinen maksuton tunnin saunavuoro
  • Paremmat muutos- ja peruutusehdot
  • Erikoistoiveiden joustava huomioiminen
  • Mahdollisuus varata maksutta kaksi kappaletta lippuja Jyväskylän Sinfonian konsertteihin tai JYP:n SM-liigaotteluiden istumakatsomoon (tarkista saatavuus varausvaiheessa)

26 UNIIKKIA HUONETTA

Boutique Hotelli Yöpuun yksilöllisesti sisustetut huoneet vievät sinut mm. glamourin, kustavilaisuuden, Mannerheimin ja Alvar Aallon tunnelmiin. Tietyn huoneen saatavuus vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Tutustu »

203 PRESIDENTTI-SVIITTI

Omalla saunalla varustettu, presidentillisen arvokkain kullan ja vaaleansinisin sävyin sisustettu ylellinen kulmahuone. Kauniissa sviitissä on runsaasti oleskelutilaa, sillä parivuoteelle on tunnelmallinen makuualkovi.

Tutustu »

309 GLAMOUR

Näyttävin yksityiskohdin ylellisesti sisustettu, glamourin hohtoa henkivä huone hotellin rauhalliselle sisäpihalle päin. Persoonallisen superior-varustellun kahden hengen huoneen vuoteet saa tarvittaessa erilleen.

Tutustu »

207 SUOMI-FILMI

Omalla pienellä parvekkeella varustettu, 1950-luvun tyyliin sisustettu Suomi-filmi-teemainen huone yhdelle hengelle. Musta-valkoisin kuosein sisustetussa huoneessa on vanhan ajan tunnelmaa.

Tutustu »

301 JUGEND

Lämminhenkinen ja kodikas Jugend-huone on sisustettu talon aikakauden tyyliä kunnioittaen antiikkihuonekaluilla. Rauhalliselle Kansakoulukadulle päin antava huone soveltuu myös kahdelle hengelle.

Tutustu »

310 MINUN AFRIKKANI

Minun Afrikkani on persoonallinen ja ainutlaatuinen hotellihuone. Huoneen sisustusta elävöittävät aidot afrikkalaiset matkamuistot. Huoneessa on ikkunat kahteen suuntaan rauhalliselle sisäpihalle päin.

Tutustu »

205 KUSTAVILAINEN

Elegantisti sisustettu kustavilainen kahden hengen huone on tilava ja valoisa. Klassisen kauniilla valkoisilla puuhuonekaluilla sisustetun, rauhoittavan ja arvokkaan valkosinisävytteisen huoneen sängyt saa joko yhteen tai erilleen.

Tutustu »

Maku ja viininautintoja

Hotelliyösi kruunaamme kaupungin parhaalla aamiaisella, jonka salaisuus on sesongin tuoreimmat raaka-aineet. Viinibaarimme ja Ravintola Pöllöwaari tarjoavat gastronomiaa arvostaville huikeita makumatkoja.

Tutustu »

Ravintola ja juhlapaikka

Juhlapaikkana Hotelli Yöpuu ja Ravintola Pöllöwaari yhdistävät voimansa. Saat käyttöösi henkilökuntamme asiantuntemuksen ja suositukset, joiden avulla teemme juhlapäivästäsi taatusti nautinnolliset ja ikimuistoiset.

Tutustu »

Kokous- ja yrityspalvelut

Olemme Jyväskylän luotettavin ja vaikuttavin yrityskumppani. Käytössäsi on neljän toimipisteemme majoitus-, kokous- ja ravintolapalvelut. Olemme sinua varten, kun arvostat luottamusta, ammattitaitoisuutta ja palvelun sujuvuutta.

Tutustu »

ETUJA JA KOKEMUKSIA

Hotellipaketit ja edut

Tutustu hurmaaviin viikonloppu-paketteihimme. Hotelliasiakkaana käytössäsi on kausikortti Jyväskylän sinfonian konsertteihin ja JYP:n SM-liigaotteluihin sekä muita majoittujan etuja.
Paketit >> Edut >>

Verkkokauppa

Elämyksiä verkkokaupasta

Verkkokaupastamme voit ostaa suoraan nautinnollisia elämyksiä. Verkkokauppa palvelee sinua 24/7 ja lahjakortit toimitetaan välittömästi sähköpostiisi.
Verkkokauppaan >>

HÄÄT

Häät ja hääyö

Tarjoamme häihin klassiset puitteet, erinomaisen ruuan ja huipputason palvelun. Täydellistä hääyötä varten voit varata yksilöllisen ja ylellisen häähuoneen tai hääsviitin.
Hääyö >>

SAUNA

Saunakeidas

Uusitussa saunakeitaassamme voit rentoutua rauhassa. Sauna ja rentoutumishuone ovat varattavissa niin yöpyjille kuin yksityskäyttöön.
Sauna >>

Kokous- ja juhlatila Kerkkä jopa 200 hengen tilaisuuksiin!

Versoon on valmistunut loppuvuodesta 2017 uusi kokous- ja juhlatila Kerkkä, joka tarjoaa puitteet niin cocktail-tilaisuuksiin kuin ...

Lue lisää »

MYSTEERI-ILLALLISET PÖLLÖWAARISSA OVAT KÄYNNISTYNEET!

Haluatko yhdistää illalliseesi jotain aivan uutta?Kokoa joukkue ja selvitä mysteeri taivaallisen ruoan parissa. 3 tuntia ...

Lue lisää »

Tule vieraaksemme Jyväskylään

Tilaa veloitukseton uutiskirjeemme ja nauti ainutlaatuisista eduista.

Me palvelemme sinua